Tweets

Beursvloer Wassenaar 2018 – “In 2017 ontstond het idee om voor de eerste maal een beursvloer in Wassenaar te organiseren. Bij een totaal gebrek aan ervaring leek het ons nuttig, zelfs noodzakelijk, om hulp in te roepen van iemand die ervaring heeft met het organiseren van beursvloeren. Sandra heeft ons daarin uitstekend geadviseerd en geholpen zodat de Beursvloer Wassenaar 2018 een groot succes is geworden!
Sandra is zeer toegankelijk, indien nodig hands-on, prettig mee samen te werken en bezit veel kennis en ervaring in het organiseren van een dergelijk evenement.”

Jolande de la Rambelje
Jolande de la Rambelje
Coördinator Vrijwilligerscentrale Wassenaar

Internationale Vrouwendag Den Haag 2017 – “Sandra heeft ons als locatie benaderd voor de viering van Internationale Vrouwendag 2017 Den Haag. We hebben op een zeer prettige manier samengewerkt. Sandra heeft een grote kennis van de eventbranche, oog voor detail en een goede focus om samen met alle stakeholders een mooi evenement neer te zetten.”

Tim Rosman
Tim Rosman
Fokker Terminal - Director Sales & Events

Vlietdagen 2015 – “Ik heb Sandra zo’n 3 maanden meegemaakt toen wij samen het programma en de organisatie voor de Vlietdagen hebben neergezet. Sandra was erg betrokken bij dit project en was voor mij ook bijna altijd bereikbaar. Door haar directe aanpak en enthousiasme hebben wij ook heel veel ondernemers meegekregen wat heeft geresulteerd in een heel mooi evenement. “

Cock van Rijn
Cock van Rijn
Directeur van Rijn Culinair / Vice voorzitter Ondernemersfonds Leidschendam Centrum

Rabobank Den Haag en omgeving – “Projecten namen voorheen veel capaciteit in beslag en konden winnen aan resultaatgerichtheid. Sandra heeft in 2013 de dappere keuze gemaakt om zich te specialiseren als event-/projectleider. Zij werd tegelijkertijd verantwoordelijk voor o.a. de executie van het WK Hockey, het Ondernemersplein en onze Ledenevenementen. Een ongekende piek belasting binnen deze organisatie. Ondanks dat was er rust, overzicht, betrokkenheid en focus binnen een organisatie in fusie.
Haar moed om te kiezen maken haar, samen met haar kracht om strak te organiseren, communiceren met focus op resultaat tot een fantastische projectleider en super fijne collega.”

Maarten Gresnigt
SimpelConcepts - Business Building

Ondernemersplein 2013 & 2014 – “Sandra is een uitstekende projectmanager. Ze is voortvarend, recht door zee en goed in staat zowel grote als kleine projecten tot een goed einde te brengen. Ik heb haar leren kennen als een betrouwbare samenwerkingspartner”.

Iris Olivier, Gemeente Den Haag
Iris Olivier, Gemeente Den Haag
Strategic Accountmanager ♦ Acquisition Business Development ♦ Public Affairs