Tweets

Eventmanager, -coördinator, projectleider & communicatie
Naast het organiseren van evenementen als eventmanager kan Sandra 4 Events ook ingezet worden als eventcoördinator, projectleider of communicatieadviseur.

Eventmanager

Sandra 4 Events neemt u de organisatie van een evenement van A tot Z uit handen. Hierbij worden alle aspecten die komen kijken bij een evenement uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan het uitnodigingstraject, programmering, locatie, aankleding, catering, techniek, opstellen draaiboeken etcetera. Lees verder

projectleider

Wilt u met uw eigen team een evenement organiseren? En heeft u een projectleider nodig die verantwoordelijk is voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van het evenement? Dit kan Sandra 4 Events voor u verzorgen. Samen met uw team zorg ik ervoor dat op alle vlakken het evenement tot in detail en met hoge kwaliteit wordt georganiseerd en uitgevoerd.

eventcoördinator

Heeft u zelf uw evenement georganiseerd? Maar wilt u op de dag zelf genieten, niet bezig zijn met het draaiboek en u volledig kunnen richten op het doel van de dag? Sandra 4 Events ontzorgt u hier graag bij. Ik neem u het volledige draaiboek uit handen en zorg dat u zich gast voelt op uw eigen evenement.

communicatie

Heeft u een medewerker die langdurig ziek is of is er iemand met zwangerschapsverlof of heeft u een campagne die tijdelijk extra inzet vraagt? Door uiteenlopende oorzaken kan uw workflow soms tijdelijk uit balans raken. Een flexibele kracht is dan een uitkomst. Sandra 4 Events is breed inzetbaar en direct van waarde als u ondersteuning nodig heeft. Lees verder